Durf jij écht te eten wat je wil?

The Vitality Game - “Fawaka Dushi?”

'Durf jij?' 
‘Dare To Drink Different’ prijkt op het busje dat voor me rijdt, terwijl ik onderweg ben naar een meeting. De slogan doet me denken aan een bekende (frisdrank)reclame waarbij je niet zomaar iets kiest maar bewust een keuze maakt. Automatisch vormt zich in mijn hoofd Dare To Eat Different…

Solo diner
Na mijn meeting sta ik voor een klein dilemma, blijf ik hier in het restaurant om rustig - en op tijd - te eten, of stap ik met knorrende maag in de auto en ga ik thuis nog koken? Uitgebreid bestudeer ik de menukaart en ja hoor, er staat genoeg lekkers op de kaart. Ik besluit mezelf te trakteren op een solo dinner.

Ogen (niet) groter dan maag
Ik kies een groentegerecht; geroosterde bloemkool met kruidige curry van kokos en knapperige hazelnoten. Een mooie combinatie van pure smaken en texturen. Mijn lichaam vertelt me dat het voldoende is en ik laat me niet verleiden door al het andere lekkers op de kaart. Daarbij verheug ik me erop dat ik dit (bij)gerecht met niemand hoef te delen!

De ober
De knappe, charmante ober trekt subtiel één wenkbrauw op. Solo dining en alleen dit gerecht? Omringd met tafels gevuld met stellen, families en vrienden, neem ik die blik en eventuele oordelen voor lief. Ik geniet volop van mijn enige, perfect bereide gerecht! Dit maakt alles goed. 

Fawaka Dushi?
De slogan op het busje blijkt om bier te gaan. Ook al heb ik er in mijn hoofd allang 'Dare To Eat Different' van gemaakt. Want dat is natuurlijk mijn vraag aan jou, durf jij dat? Ook al is het sociaal onhandig, afwijkend, ‘lastig’, veel, weinig of anders? Mijn solo diner met gemberthee toe was perfect. Op mijn servet staat 'Fawaka Dushi?'. 'Happy!' Is mijn antwoord. Dit voelt goed en daar gaat het uiteindelijk om.

The Vitality Game
Bewust kiezen wat, waar, wanneer en zelfs met wie je eet? Je voeding, je hormoonhuishouding en je leefstijl spelen een bepalende rol in hoe vitaal je je voelt. Je bent tenslotte speler in je eigen Vitality Game. Met een op maat gemaakte aanpak in Voeding, Hormonen & Lifestyle, help ik je om je Personal Game Changers te vinden (en niet zomaar een dieet te volgen) die écht voor JOU werken - so you can live your best life.
 


Dit blog is geschreven door: Wendy Ethard, The Vitality Game

Wil je werken aan je vitaliteit, maar weet je niet waar je moet beginnen? En waarom zou je andermans regels volgen wanneer je ook je eigen strategie kunt bepalen? I got you! In een vrijblijvende 30 minute call bespreken wat je graag anders wil zien en waarom het logisch is om voor eens en altijd uit te zoeken wat écht voor jou werkt!


Meer blogs lezen? Of een blog doorsturen naar iemand die nu door je gedachten schiet?