Small Changes Big Wins

The Vitality Game

Investering
Tijdens onze sessie was het niet zozeer 'wat' ze zei, maar meer de opwinding in haar stem over haar nieuwe... eh wimperkruller. Enthousiast vertelde ze dat dit haar allerbeste investering was van de afgelopen tijd! Er zijn er verschillende, wist ze want ze had - zoals ze is - eerst uitgebreid onderzoek gedaan en had bewust voor dit merk gekozen.

Wimper what?
Misschien denk je nu, wimper what? Wimperkruller, wimpertang? Dan is dit blog misschien niet voor jou deze keer. Ik heb het over zo'n ding dat eerlijk gezegd lijkt op een klein martelwerktuig. Hiermee geef je je wimpers een lift, waardoor ze op een natuurlijke manier langer en voller lijken. Het effect, zei ze, was verbluffend! Het leek wel alsof ze daardoor anders de wereld in keek. Of was het dat de wereld anders naar haar keek?

Small changes, big wins
Dat make-up aanbrengen een cruciaal - en bijna therapeutisch - onderdeel van haar ochtendritueel was, hadden we al vastgesteld. Het belangrijkste ‘me time’ moment, en start van haar drukke (werk)dag. Ze noemde deze tool een ‘game changer’ omdat het haar ochtendritueel onverwacht naar een hoger niveau had getild. En hoewel dit op het eerste gezicht niets met leefstijl, hormonen of voeding te maken leek te hebben, werd hiermee duidelijk wat een kleine verandering teweeg kon brengen. 

Setting yourself up for Success 
Want, hoe gek het ook klinkt, deze wimperkruller had nog een ander belangrijk effect. Het gaf haar niet alleen opvallend mooie en natuurlijke wimpers maar vooral een goed gevoel en zette haar op een bepaalde manier ‘aan’. In hoe goed ze voor zichzelf zorgde, met zoiets kleins en simpels, iets wat ze elke dag weer opnieuw kon inzetten om haar beste zelf naar boven te halen. Het gaf haar die fijne energie om ook de rest van de dag alert te blijven op andere kleine veranderingen met (uiteindelijk) een groot effect!

The Vitality Game
Bewust kiezen voor een joyful, energiek en vitaal leven. Je voeding, je hormoonhuishouding en je leefstijl spelen een bepalende rol in hoe vitaal je je voelt. Je bent tenslotte speler in je eigen Vitality Game. Met een op maat gemaakte aanpak in Voeding, Hormonen & Lifestyle, help ik je om je Personal Game Changers te vinden (en niet zomaar een dieet te volgen) die écht voor JOU werken - so you can live your best life.

PS. En yes #inspirationiseverywhere - ik heb er inmiddels ook een aangeschaft - keep you posted ;)


Dit blog is geschreven door: Wendy Ethard, The Vitality Game

Wil je werken aan je vitaliteit, maar weet je niet waar je moet beginnen? En waarom zou je andermans regels volgen wanneer je ook je eigen strategie kunt bepalen? I got you! In een vrijblijvende 30 minute call bespreken wat je graag anders wil zien en waarom het logisch is om voor eens en altijd uit te zoeken wat écht voor jou werkt!


Meer blogs lezen? Of een blog doorsturen naar iemand die nu door je gedachten schiet?