‘Mand!’

The Vitality Game

Stilte voor feestdagen
Het is nog vroeg en het is nog rustig in de supermarkt. Ik ben een beetje gehaast en loop er snel doorheen wanneer ik een bekend gezicht zie. Het is die leuke dame die ik alweer even geleden met veel plezier heb geholpen met het vinden van haar balans in voeding en vitaliteit. ‘Hey! "Goedemorgen!"

Oogdruppels
Wanneer ik haar enthousiast gedag zeg, zie ik haar een beetje wazig naar me kijken. Ze herkent me niet meteen, wat een grappige situatie oplevert. Ze legt uit dat ze net oogdruppels heeft gehad, waardoor ze niet 100% scherp ziet. Vandaar! We lachen erom en natuurlijk maken we een praatje. Zo gezellig om elkaar spontaan tegen te komen. 

Mand
Tijdens het praten spiek ik stiekem in haar mandje. Ik kan het niet helpen. Beroepsdeformatie zou je het kunnen noemen. Er verschijnt een grote glimlach op mijn gezicht! Serieus, alleen maar verantwoorde producten! Niet zonder trots legt ze uit dat het écht heel goed met haar gaat! Er is sinds ons traject een hoop veranderd. Yes, ze heeft haar juiste balans gevonden in wat, wanneer en hoeveel ze eet en beweegt (en is daarmee 12 kilo afgevallen!) Plus, haar relatie met eten is positief veranderd, ze is veel meer ontspannen. Ze straalt als we praten over watvoor lekkers er met de feestdagen op tafel komt.

Mc Drive
Ik ben zo ontzettend trots op haar dat ik voel dat ik haar graag ‘iets terug wil geven’. Ik vertel haar dat ik de dag ervoor heb ‘geluncht’ met een frietje van de McDonald's. Groot. Met frietsaus. In mijn eentje op de parkeerplaats. Niks stiekem, gewoon bewust en heel erg van genoten. Dat is precies waar ik trek in had (en daarbij, mijn andere maaltijden van die dag waren 'in check'). We concluderen samen vrolijk: ‘This Is How We Do It!’ en zeggen elkaar met deze uitsmijter gedag. Ik ben wat laat, maar ik voel me blij, mijn dag kan niet meer stuk!

The Vitality Game
Bewust kiezen voor een joyful, energiek en vitaal leven. Je voeding, je hormoonhuishouding en je leefstijl spelen een bepalende rol in hoe vitaal je je voelt. Je bent tenslotte speler in je eigen Vitality Game. Met een op maat gemaakte aanpak in Voeding, Hormonen & Lifestyle, help ik je om je Personal Game Changers te vinden (en niet zomaar een dieet te volgen) die écht voor JOU werken - so you can live your best life.


Dit blog is geschreven door: Wendy Ethard, The Vitality Game

Wil je werken aan je vitaliteit, maar weet je niet waar je moet beginnen? En waarom zou je andermans regels volgen wanneer je ook je eigen strategie kunt bepalen? I got you! In een vrijblijvende 30 minute call bespreken wat je graag anders wil zien en waarom het logisch is om voor eens en altijd uit te zoeken wat écht voor jou werkt!


Meer blogs lezen? Of een blog doorsturen naar iemand die nu door je gedachten schiet?