There's Something About New Beginnings

The Vitality Game - There's Something About New Beginnings

What’s going on?
Ik ben in museum de Pont en ik wandel een donkere ruimte binnen met een aantal mensen die naar een groot video scherm staren. Ik zoek een plekje met genoeg personal space waar ik semi-nonchalant ga staan en richt me nieuwsgierig naar het scherm. What’s going on? 

IJsland
Het blijkt dat het om video kunstwerk gaat van de IJslandse kunstenaar, Ragnar Kjartansson. Op het scherm is een 6-uur durende opname te zien van de band The National die slechts één nummer speelt ‘Sorrow’. Ik val er halverwege in - en denk stiekem (mogelijk net als jij nu), ehm, okay, hoe saai is dat? Maar niets is minder waar. 

Magisch
Het nummer heeft iets melancholisch en cools tegelijk. Het ritme is licht hypnotiserend en het begin en het einde vloeien mooi in elkaar over als een soort loop. Zien hoe de zeven bandleden elk op hun eigen manier energie putten uit dit ene nummer en het telkens opnieuw spelen heeft iets magisch. Ze ‘spelen’ echt met hun instrumenten, muzikaliteit en energie waardoor het nummer telkens een interessante nieuwe uitvoering krijgt.

There’s Something About New Beginnings
Voor mij zit de magie ‘m vooral in het begin. Wanneer de zanger opnieuw begint te zingen, kan ik niet weg. Ik ben geïntrigeerd door elke nieuwe versie van het nummer die het ‘opnieuw beginnen’ biedt en vooral de nieuwe energie die hierbij vrij komt. Het doet me denken aan hoe je in je eigen leven steeds opnieuw de kans krijgt om het net weer een beetje anders aan te pakken. Waardoor het beter of anders werkt en er weer meer of andere energie vrijkomt. Voor jou.

The Vitality Game
Wil je hier meer over weten? Je voeding, je hormoonhuishouding en je leefstijl spelen een bepalende rol in hoe vitaal je je voelt. Je bent tenslotte speler in je eigen Vitality Game. Met een op maat gemaakte aanpak in Voeding, Hormonen & Lifestyle, help ik je om je Personal Game Changers te vinden (en niet zomaar een dieet te volgen) die écht voor JOU werken - so you can live your best life.

PS Het einde van het 6-uur durende optreden heb ik helaas niet gezien, maar er volgde zelfs een encore voor het uitzinnige (en vermoeide) publiek. Hetzelfde nummer. Hoe magisch is dat?


Dit blog is geschreven door: Wendy Ethard, The Vitality Game

Wil je werken aan je vitaliteit, maar weet je niet waar je moet beginnen? En waarom zou je andermans regels volgen wanneer je ook je eigen strategie kunt bepalen? I got you! In een vrijblijvende 30 minute call bespreken wat je graag anders wil zien en waarom het logisch is om voor eens en altijd uit te zoeken wat écht voor jou werkt!


Meer blogs lezen? Of een blog doorsturen naar iemand die nu door je gedachten schiet?